Αρχική | Γάμος | Βάπτιση | Μπομπονιέρες | Στολισμοί | Υλικά | Επικοινωνία

Παραγγελίες

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Παραγγελίες γίνονται δεκτές από όλη την ΕΛΛΑΔΑ, την ΚΥΠΡΟ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ελάχιστη παραγγελία εντός Ελλάδας είναι 10 ευρώ.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αφορούν την αποστολή δειγμάτων (βλ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ)

Η ελάχιστη παραγγελία για τις χώρες του εξωτερικού είναι 60 ευρώ.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας στις μπομπονιέρες είναι 50τεμ.

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας στα προσκλητήρια είναι 30 τεμάχια.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

1) Ηλεκτρονικά μέσω του site μας.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
• Επιλέξτε προσεκτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και τις ποσότητες που χρειαζόσαστε. 
Σε όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες ακολουθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία από εκπρόσωπο της εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και για διευκρινήσεις, όπως ημερομηνία παράδοσης, κόστος μεταφορικών, χρώματα σε προϊόντα που δεν μπορείτε να προεπιλέξετε και άλλες τυχόν λεπτομέρειες. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας, μπορείτε να μας το επισημάνετε στο πεδίο «ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ».

Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία, μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά είτε με email ή να μας το πείτε όταν επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.

2) Τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου

Τηλέφωνα Παραγγελιών: 2310-715997.

Από εξωτερικό καλέστε 0030-2310715997


Ώρες λειτουργίας καταστήματος:

Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00-14:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 17:30-21:00

Για τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση τη δική σας αλλά και των υπόλοιπων πελατών μας, σας παρακαλούμε θερμά πριν μας καλέσετε, να έχετε σημειώσει τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

3) Μέσω του φυσικού μας καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα που διατηρούμε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης στο 23ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Εδέσσης. Ενημερωτικό χάρτη θα βρείτε στο μενού Επικοινωνία. Κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας, για τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση τη δική σας αλλά και των υπόλοιπων πελατών μας, είναι απαραίτητο να έρθετε προετοιμασμένοι έχοντας μαζί σας τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. 

Λόγω του ότι η πλειοψηφία των ειδών μας απαιτεί κάποια επεξεργασία (κατασκευή ή συναρμολόγηση ή κοπή ή στολισμό), το κατάστημά μας λειτουργεί ως εκθετήριο. Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας, θα σας δειγματίσουν τα είδη μας, θα σας προτείνουν τις οικονομικότερες λύσεις και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την παραγγελία σας, την οποία θα παραλάβετε τη μέρα και ώρα που θα συνεννοηθούμε, σύμφωνα με τους χρόνους που απαιτούνται για την προετοιμασία της.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης κάποιων προϊόντων και ιδιαίτερα προς το τέλος της κάθε σαιζόν. Κατά τη διάρκεια που δίνετε την παραγγελία σας, δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα των ειδών. Αυτήν θα τη διαπιστώσουμε αργότερα σε έλεγχο της δικής μας αποθήκης ή των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση που σε κάποιο  από τα είδη που έχετε παραγγείλει υπάρχει ολική ή παροδική έλλειψη, θα σας ενημερώσουμε αμέσως. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση προτείνουμε να κάνετε την παραγγελίας σας εγκαίρως. 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα εμπορεύματα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται άμεσα (εντός 2-3 ημερών).

Τα εμπορεύματα που πρέπει να στολιστούν αποστέλλονται εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Οι μπομπονιέρες αποστέλλονται εντός 15 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις ειδικών παραγγελιών ή μη άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης.

Τα προσκλητήρια αποστέλλονται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της μακέτας από τον πελάτη.

Για τα εμπορεύματα εδικής παραγγελίας σας ενημερώνουμε τηλεφωνικώς για την ημερομηνία παράδοσης.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής δειγμάτων στην κατηγορία Μπομπονιέρες. Τα δείγματα χρεώνονται κανονικά στην αναγραφόμενη τιμή τους. Μέγιστος αριθμός δειγμάτων 5τμχ. ανά αποστολή. Ο χρόνος αποστολής των δειγμάτων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.  Για την υπηρεσία αποστολής δειγμάτων υπάρχει επιπλέον χρέωση 20,00 € ανά αποστολή, τα οποία στη συνέχεια αφαιρούνται από το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.  Σε περίπτωση που τελικά δεν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποσταλεί το παραστατικό για τα 20,00 € που έχετε καταβάλει. Επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.  

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνο εντός 2 ημερών από την ημερομηνία που δόθηκε η παραγγελία. Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας καλώντας μας στο 2310-715997. Ακύρωση παραγγελίας, δεν θα είναι έγκυρη χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ μας και χωρίς την αποδοχή της εταιρίας μας.

Ακυρώσεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές σε καμία από τις παρακάτω περιπτώσεις:

1.       Όταν τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και χρειάζονται κατασκευή ή επεξεργασία, έχουν προχωρήσει στην διαδικασία της παραγωγής και έχουν κατασκευαστεί είτε μερικώς είτε ολικώς.

2.       Όταν η εταιρία μας έχει δεσμεύσει κατ’ εντολή σας ή έχει ήδη παραλάβει από τους προμηθευτές του τα είδη που ζητήσατε.

3.       Όταν έχετε ζητήσει επείγουσα παράδοση και η εταιρία μας έχει παραγγείλει επειγόντως κατ’ εντολή σας τα είδη που ζητήσατε.

4.       Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας, τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Σε κάθε περίπτωση, ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για ζημιές που θα προκληθούν από την μη παραλαβή της παραγγελίας, με την επιφύλαξη όλων των άλλων δικαιωμάτων της εταιρίας μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε κάποια ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε, υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

 

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ